Aktywne Wpisy
oxymirek +205
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Mardssl +8
Jakie jest dla was najgłupsze powiedzenie? Dla mnie to "Co cię nie zabije, to to cię wzmocni."
#przegryw
#przegryw
#policja #panbagieta #ciekawostki
xDDD
Z tego kanału płynie sielankowy przekaz a oboje wiemy że u szarego policjanta tak nie jest.
1. Nie chcę prowadzić kolejnego medium gdzie zgorzkniały policjant #!$%@? jak mu źle.
2. Jasne, że jest patologia i przełożeniu nas ruchają w dupę i nigdy tego nie kryłem.
@Sierzant_Bagieta: to w sumie i tak nie były najdrastyczniejsze zdarzenia w mojej karierze. Miałem "mocny strzał" jeszcze na aplikacji, potem już mało co mnie rusza.
@Sierzant_Bagieta: oględziny ludzkich oczy leżących na podłodze. Jechaliśmy na trupa ale okazało się, że przeżył, pojechał na SOR i na miejscu zostały oczy (plus kawałek sutka i czubek języka).
@Sierzant_Bagieta: delirium tremens to potęga.