Aktywne Wpisy
betonoweczolo +502
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Wygryw_z_wyboru +114
W końcu po 5.5 msc czekania odebrałem swoją m340i. Przez cały ten czas miewałem w nocy koszmary czy oby na pewno wybrałem odpowiedni kolor. Na żywo wygląda obłędnie, jestem zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
#bmw #motoryzacja #samochody #chwalesie
"Oszust"
Jej niby nacięcia wydaja sie zrobione pędzelkiem, ponadto jak widać zdejmuje "skórę" czyli tak naprawdę miała coś na rękach. Cała obklejona jest smutnymi minkami i utrzymana w smutnych barwach, ale torba ma zadziorny symbol i czerwień. Ponadto ma kilka smutnych masek sugerujących częste udawanie smutku. Do tego trzyma telefon symbo social media
Czyli jak dla mnie jest to wyłudzaczka, która za smutną historię zbiera
ja tylko wklejam