Aktywne Wpisy

raul7788 +318

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie

Przechodzimy na jakiś inny tag, aby uniknąć łatki patostrimów, jakieś propozycje ?.
Freekononowicz, suchodolski, neroboży ?.
Pozdrawiam 1.65zł
#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak bedzie. Lepiej zostac tutaj i ignorowac dodawanie tego tagu. Jesli im sie chce, to niech sledza nasze wpisy i sami to robia. Predzej czy pozniej im sie znudzi. Poza tym wyglada na to ze fani patologii zablokowali juz w wiekszosci tag #kononowicz bo od wczoraj spokoj, cisza i kultura i zadnych fanow Magla ani Rututusa
i z mario krzaklewski?