Aktywne Wpisy
13sierpnia +191
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +218
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
To będzie mój pierwszy sezon grzewczy w domu - na wiosnę już deweloper uruchamiał grzanie w celu wygrzania podłogówki, oraz uruchomienia grzejników.
Na parterze mam tylko podłogówkę oraz termostat pokojowy, na piętrze - grzejniki w pokojach, a w łazience podłogówka (zasilana z powrotu grzejnika drabinkowego).
Kocioł dwufunkcyjny - gazowy.
Chciałbym uruchomić już podłogówkę. Co powinienem zrobić ? Odpowietrzyć również grzejniki od razu?
Ktoś mógłby mi wyjaśnić co jest w skrzynce rozdzielczej - jakie są poszczególne elementy i czym mogę tam kręcić ?
Dla zasięgu #remontujzwykopem #budujzwykopem
Więcej się nie znam więc nie pomogę xD
@cd6057: temperaturę wody w podłogówce.
@cd6057: to go uruchom
@cd6057: oczywiscie ze tak. ustaw na 3 i nie dotykaj.
Wyobrażasz sobie chodzenie po podłodze o temperatuże 70 stopni?