Wpis z mikrobloga

@odpad_biologiczmy: Znam gościa, który ma ja wiem...176 cm i ma piękną laskę ok. 178, w każdym razie ciut wyższa od niego. Są już razem ponad 3 lata, ona w niego wpatrzona. Jak to skomentujesz?
Dalej, taki aktor jak Tom Cruise, 170 cm wzrostu, jego żoną była mierząca 180 cm Nicole Kidman. Znam też parę przypadków, gdzie ten wzrost jest również podobny, powiedzmy po 172 cm.

Przykład który podałeś na zdjęciu
  • Odpowiedz
Znam gościa, który ma ja wiem...176 cm i ma piękną laskę ok. 178, w każdym razie ciut wyższa od niego. Są już razem ponad 3 lata, ona w niego wpatrzona. Jak to skomentujesz?

@MatiKosa: ale związek to inna sprawa. W relacjach długoterminowych liczy się głównie charakter. Na wzrost część kobiet może przymknąć oko. Natomiast w relacjach krótkoterminowych liczy się przede wszystkim wygląd, a najbardziej charakter. Ja nie szukam związku, bo
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: Spoko, Twój czas, Twoja kasa. Dopiero za jakiś czas (prawdopodobnie po operacji) zrozumiesz, że popełniłeś największy błąd swojego życia. W "The Game" Neila Straussa bodajże była opisana historia. Był gość, który tak jak Ty ze wzrostem - tak on myślał, że jak nie będzie miał super auta, to nic nie wyrwie. Harował przez chyba 5 lat jak wół, aż wreszcie uzbierał na Ferrari i kupił je sobie. Nagle stał
  • Odpowiedz
Spoko, Twój czas, Twoja kasa. Dopiero za jakiś czas (prawdopodobnie po operacji) zrozumiesz, że popełniłeś największy błąd swojego życia. W "The Game" Neila Straussa bodajże była opisana historia. Był gość, który tak jak Ty ze wzrostem - tak on myślał, że jak nie będzie miał super auta, to nic nie wyrwie. Harował przez chyba 5 lat jak wół, aż wreszcie uzbierał na Ferrari i kupił je sobie. Nagle stał się nie do poznania. Z cichego człowieka stał się pewnym siebie gościem, przekonanym o swojej zajebistości. Powodzenie też się pojawiło. Odpowiedz sobie jednak na pytanie czy jego sukces to był samochód (o którym wcale nie każdy musiał wiedzieć) czy też jego nowe podejście.

@MatiKosa: zgodziłbym się, gdybym nie próbował podrywać dziewczyn. Same mówią mi komplementy, że fajnie się ze mną rozmawia, mam dobre poczucie humoru, jestem inteligentny, zadbany itd., ale nie czują do mnie pociągu seksualnego, bo preferują wyższych facetów. Dodam, że tematu wzrostu nigdy nie poruszam, jeśli kobieta nie pyta.

Do ons, fwb też się liczy trochę
  • Odpowiedz
iększość par będzie typu wyższy facet-niższa kobieta, jako iż wynika to z rozkładu (średni wzrost facetów w Polsce to ok. 178-179, kobiet to 166 cm, więc masz ok. 14 cm różnicy średnio. Średnio, czyli czasami to będzie 30, czasami 20, czasami idealnie 14, a czasami tylko 2-3, a czasami różnica będzie ujemna, bo to kobieta będzie wyższa).

@MatiKosa: Ok kolego, widzę, że słabo u ciebie z matmą..
Wg badań przeprowadzonych w Holandii:
  • Odpowiedz