Aktywne Wpisy
Sigfried +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
#przegryw #logikanormika #rozwojosobistyznormikami
Komentarz usunięty przez autora
Dalej, taki aktor jak Tom Cruise, 170 cm wzrostu, jego żoną była mierząca 180 cm Nicole Kidman. Znam też parę przypadków, gdzie ten wzrost jest również podobny, powiedzmy po 172 cm.
Przykład który podałeś na zdjęciu
@MatiKosa: ale związek to inna sprawa. W relacjach długoterminowych liczy się głównie charakter. Na wzrost część kobiet może przymknąć oko. Natomiast w relacjach krótkoterminowych liczy się przede wszystkim wygląd, a najbardziej charakter. Ja nie szukam związku, bo
@MatiKosa: zgodziłbym się, gdybym nie próbował podrywać dziewczyn. Same mówią mi komplementy, że fajnie się ze mną rozmawia, mam dobre poczucie humoru, jestem inteligentny, zadbany itd., ale nie czują do mnie pociągu seksualnego, bo preferują wyższych facetów. Dodam, że tematu wzrostu nigdy nie poruszam, jeśli kobieta nie pyta.
@MatiKosa: Ok kolego, widzę, że słabo u ciebie z matmą..
Wg badań przeprowadzonych w Holandii: