@matixrr: ej ej kolego, ale następnym razem to może zapytasz grzecznie czy możesz wziąć moje zdjęcie na mema, zrozumiano? ( ͡°͜ʖ͡°) Screen z RAWa przed obróbką poniżej... !
@matixrr: Dzięki już widzę, że mem powstał 6 miesięcy temu i spoko, niech zdjęcie żyje swoim drugim życiem. PS. Jako ciekawostka - kopalnia z zdjęcia nie ma nic wspólnego z miedzią i kghm. Wydobywano tam rudę żelaza, i nie jest to polska kopalnia.
@cicho_podziemny: to ja z-------m, wziąłem jako randomowy obrazek kopalni z google grafika. W sumie to nawet nie wiesz jak ciężko znaleźć jakiś fajny z wywalonym wózkiem xD Za urażone uczucia z góry przepraszam ( ͡°͜ʖ͡°)
@redheart Daj spokój z przeprosinami - dla mnie śmieszna sytuacja, która zrobiła mi wieczór na plus. Jak znajdę jeszcze kiedyś wywrócony wagonik kopalniany to już będę wiedział, że to zagłebie lubin odjeżdząjace reszcie ligi i podrzuce foto na taga ;)
PS. Jako ciekawostka - kopalnia z zdjęcia nie ma nic wspólnego z miedzią i kghm. Wydobywano tam rudę żelaza, i nie jest to polska kopalnia.