- To kwestia kulturowa - wyjaśnił żałośnie Colon. - Nie możemy przecież narzucać im norm naszej kultury. To byłby gatunkizm.
Zbrojni
Mam w planach zrobienie zakładki z Vimesem i innymi postaciami ze Straży na kolejne rozdajo, może jakiś krótki cytat do tego by się zmieścił - dajcie znać co sądzicie :) jak już opracuję kilka pomysłów, to będzie ankieta w tej sprawie, także bądźcie czujni :D
@praise_it: boję się, że jak jednej osobie sprzedam to pójdzie jak kula śniegowa :D no i nie mam praw do grafik, które wyszywam na materiale, więc nie mogę zarabiać na tym :o
Zbrojni
Mam w planach zrobienie zakładki z Vimesem i innymi postaciami ze Straży na kolejne rozdajo, może jakiś krótki cytat do tego by się zmieścił - dajcie znać co sądzicie :) jak już opracuję kilka pomysłów, to będzie ankieta w tej sprawie, także bądźcie czujni :D
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Meyru @Zwanek @tigitall @Drill @10minutzagodzine @Kavelach @niegadaj @malinowomalinowa @fiszu @bangshespregnant @szkarlatny_leon @PilariousD @Pan_Maruda @wygibus @kosa1410 @lejen @zwyklynick @lukiop @gizmo1231 @vateras131 @kemilk @Kapoan @twardepienty @Antyperspirant @Grzebyk @Gormaleesh @Inguz @karczochh @Existanza @rrobot @Nireel @tekon @thevil87 @Izabela_Wokulska @Pollya @Ealrion @GalileoAnonimo @zielony_mol @
Komentarz usunięty przez autora
A z zakładką propsuję pomysł, cytat jak najbardziej, w końcu to Twoja działka! :)
@jamnig
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A co do Vimesa i cytatów polecam to: "Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy." ( ͡° ͜ʖ ͡°)