Aktywne Wpisy

Xtreme2007 +207
W te wybory stawiam na #konfederacja
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka

LubiePieski +235
⛤ Piątek 13 października 2023 ⛧
W październiku modlimy się za upadek PiSu i kościoła katolickiego w Polsce, za wstawiennictwem Pana Lucyfera.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi,
W październiku modlimy się za upadek PiSu i kościoła katolickiego w Polsce, za wstawiennictwem Pana Lucyfera.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi,

stoję przed wyborem laptopa, z którego chciałbym korzystać przez kilka najbliższych lat. Będzie mi potrzebny do wszystkiego, praca, uczelnia, gry, oglądanie filmów, lurkowanie mirko itp. Znalazłem sobie dwa laptopy i proszę o pomoc w wyborze, sam nie jestem w stanie podjąć decyzji. Liczę też na wasze propozycje.
1. https://www.x-kom.pl/p/447798-notebook-laptop-173-msi-gv72-i7-8750h-16gb-4801tb-win10x-gtx1060-120hz.html
2. https://www.x-kom.pl/p/429484-notebook-laptop-156-dell-inspiron-g5-i7-8750h-16g-2561000-win10-gtx1060.html
#laptopy #dell #msi #technologia #pomocy
sklepie stacjonarnym w twojej okolicy i pójdź i sprawdź na żywo bo parametrami to są bardzo zbliżone więc tylko wykonanie, porty, ekran i bateria się różnic mogą