Wpis z mikrobloga

#kononowicz #majornadzis #suchodolski
Co wy gadacie na krzyśka głupoty? Że a to 40zł za zdj a to śmierdzi czy inne takie głupoty?
Ostatnio zajechałem do niego wraz z zgrzewką mleka. Przywitał nas słowami NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS po czym my odpowiedzieliśmy NA WIEKI WIEKÓW AMEN. Pokazał nam wszystkie zakamarki domku Bożego i opowiadał o dosłownie wszystkim (nawet o tym czy karolinka jest używana lecz zaśmiewając się powiedział że nie może zdradzić ile razy jej użyli). Zaproponowałem abyśmy zrobili patrol po Białymstoku na co bez wahania założył sportowe buty i poszedł razem z kamerą. Od hali spalonej przez mexicana do krzaków mariuszka zasranego z krzaków po pójście na lody. Nie zabrakło również wspaniałego półsłodkiego wina które mu smakowało (mleko bardziej bo opowiadając historie swojego życia wypił 2 butelki 1,5l)
Podsumowując polecam każdemu go odwiedzić jeżeli będzie się w tym Białymstoku bo tam na tej wsi nie ma niczego po za wspaniałym Panem Prezydentem
Dziękuję <3
  • 5
  • Odpowiedz
@TechnoMen:
A teraz skopiuj swoj wpis, zwlaszcza koncowke i wrzuc to na YT, pod filmem ktoregos z pasozytow. Zobaczysz co sie stanie. Podlasianie #!$%@? beda cie chcieli ukrzyzowac tak jak mnie, kiedy napisalem pod filmikiem Meksyka, gdzie byla suczka Masza, ze w Bialymstoku nawet Psy maja ruskie imiona
  • Odpowiedz