Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +280
W pracy wyszukuje towarów które kupuje w kilku hurtowniach, do każdej hurtowni mam login i hasło, w każdej hurtowni towar który szukam ma ten sam kod. Meczy mnie trochę bardzo przeskakiwanie między zakładkami w przeglądarce. Czy istnieje jakiś program w którym skonfigurowałbym dostęp do każdego sklepu i w jednym okienku wpisywał szukaną frazę a program wyrzucałby mi wynik, z podaniem ceny i ilości (ostatecznie samej ceny) w każdej skonfigurowanej hurtowni.... lub jaki byłby koszt takiego programu. Nie musi mieć mega grafiki itd.... Dziękuję :)
W zasadzie takie coś nawet bez API dałoby się napisać w jakimś Selenium ( ͡° ͜ʖ ͡°) gotowych rozwiązań jako takich niestety nie znam :(
Komentarz usunięty przez autora
Jest też chyba jakaś wtyczka do nagrywania małe i odtwarzania ich potem w przeglądarce z tego co widzę
https://www.kainos.pl/blog/pierwsze-kroki-z-selenium-selenium-ide/
Ogólnie jest w miarę ogarniasz to polecam Ci zgłębić temat bo nikt
Natomiast wygląda to na zadanie w sam raz, żeby poćwiczyć pierwsze kroki w programowaniu, jeśli chciałbyś zacząć się uczyć