lenovo y520 to dobry pomysł na zakup lapka? Głównie transmituje obraz z lapka na tv (filmy), generalnie przeglądanie internetu. Od czasu do czasu pogranie we Wieśka. Zastanawiam się jeszcze nad huawei matebook i jestem w kropce. Budżet 3000 - 3200 cebulionów. Wiem, że dużo jest zapytań odnośnie laptopów i właśnie przez to nie mogę się zdecydować #laptopy #komputery #szukamlaptopa
dobry wybór.legiony się bardzo sprawdzają. i jest teraz akcja, czytałam o lenovo premium care, jakbyś miał problem z laptopem to lenovo ma bodajże 5 dni na jego naprawę. albo będą musieli ci kasę oddać. i do tego naprawiony laptop. więc fajna akcja
@Psajkoman: Lenovo bardziej pod gry, Matebook dłużej na baterii potrzyma i jest z aluminium ale gry to raczej starsze albo w niskiej rozdzielczości i detalach, sam wybrałem Matebooka bo na uczelnie i seriale + starsze gry raz na pół roku da radę ale jeśli chcesz w coś fajniejszego pograć i niekoniecznie przenosić tego laptopa za często to legion będzie super wyborem, gdybym nie potrzebował mobilności i grał w więcej gier to
@Psajkoman: Jeśli na mobilności ci nie zależy to legion będzie fajny, poszukaj może jakiś bardziej rozbudowanych wersji (spróbuj wyrwać te 16gb ramu przynajmniej) za 200-300zł więcej jeśli budżet pozwoli i na pewno nie będziesz zawiedziony
@Issari nie potrzebuje mobilności. Mam służbowa toshibe. Tak jak mówiłem, głównie będę transmitowal obraz na tv, czasem wiedźmin więc łapne tego Lenovo, może faktycznie z 16gb Ramu i 256 GB ssd
#laptopy #komputery #szukamlaptopa
@Issari
No to już wiem, że biorę legiona w takim razie :)