Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +8
Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć.
Van-der-Ledre +24
Pomodlę się jak co wieczór przed snem, o spokojne odejście we śnie, za zmarłych, za tych którzy jeszcze żyją, o poprawę marnego losu. Bóg, ten prawdziwy, wie, jaki jestem. A ja wiem, że ten świat to piekło, trwające na szczęście tylko jakiś czas. Potem wrócę tam, skąd tu przyszedłem i zabiorę wszystko, co tu przeżyłem. Doświadczenie śmierci klinicznej po nieudanej próbie s po śmierci mamy, odmieniło moje poglądy i obraz świata. Zobaczyć
Tryb turniejowy? Eee, a komu to potrzebne. Przecież nie trzeba co pięć lat przypominać.
Nerfy? No tam se patrzymy, ale ludzie nie narzekają, więc poczekajmy. Nieważne, że żadnego nowego archetypu nie ma. Nieważne, że meczapy są tak spolaryzowane, że szkoda strzępić..
Meta? Cudo i złoto przecież, tyle archetypów. #!$%@? tam, że przed grą już wiadomo kto wygrał. #!$%@?, że trzy, czy cztery karty grają z nowego dodatku. Jest dobrze. Grasz controlnym na combo deck? A to sobie graj, ale nie oczekuj, że wygrasz.
Nowe karty? Random, random i random. Naprawdę musiała być tam burza mózgów, aby coś takiego wymyślić.
Przynajmniej nowy skin jest do paladyna, bo przecież paladyn potrzebuje skina. Dawać kasę.
Chwilowo wali mnie ten artifact, ale mam nadzieję, że pod względem esportu zgwałcić hs, bo to jak blizzard traktuje osoby które tym się zajmują jest komiczne.
No i nie wiem kto wymyśla to ich tłumaczenie do danych podpunktów, ale czuję się jak upośledzony czytając te poematy. Żetonowy druid i do przodu.
#hearthstone
Bardziej od nerfów potrzebne są karty ingerujące w combo decki, bo żeby control deck miał szanse wygrać na Shudderwocka czy Togwaggla to muszą się wydarzyć cuda na kiju i to też nie zawsze wystarczy.
Co do nerfów. Wypisuję karty, które są zbyt silne, ale niekoniecznie muszą być opresyjne w aktualnej mecie.
Mana Wyrm - drop za 1 many silniejszy od minionów za 2 many. Snowballuje się w zabójczym tempie. Wymaga
Karty oceniam na "neutralnym" gruncie, bo głównie gram areny. Supercolider od początku został umieszczony przez Blizzard jako tier 1 karta podczas draftów arenowych kart i moim zdaniem jest to wysokie tier 1. Karta blokuje dogranie drugiego miniona na board i to przez kilka tur. Może Warrior potrzebuje trochę miłości, ale dwa uderzenia z broni byłyby moim zdaniem wystarczające.
Przynam szczerze, że ja osobiście jestem graczem raczej wildowym - gra w
To tym gorzej świadczy o Blizzardzie. Patches też dostał nerfa tuż przed rotacją.