Wpis z mikrobloga

@AleksanderRoz: Muzyka śpiewana przez Słowian w języku słowiańskim nie jest słowiańska? A poza tym mój komentarz był żartem, w żaden sposób nie popieram tego utworu. Jak na palacza masz strasznego kija w dupie. I na drugi raz pisz, że chodzi Ci o folk a nie się pienisz:
E.....u - @AleksanderRoz: Muzyka śpiewana przez Słowian w języku słowiańskim nie jest...
  • Odpowiedz
@Epos_o_Laskotkameszu: co ty gadasz ja już zacząłem golić głowę na łyso bo przesłuchałem araba a teraz słucham nasza duma nasza Polska Krew, człowieku ależ masz jaja reklamując ten zespół, słucham dalej i staje się coraz bardziej brązowy.

Polak, Patriota, człowiek Kraju, nigdy by czegoś takiego nie mówił co oni w tym zespole, a szczególnie Słowianie, to po prostu coś jak Paladyn i "ten" zespół orki.
  • Odpowiedz
@AleksanderRoz: Ja lubię nordycką muzykę - grają na pierwotnych instrumentach "Danheim". Ze Słowiańskiej to polecam najpierw zapoznać się ze starodawnymi instrumentami używanymi w regionie jak np. Fujara i szukać... jak coś znajdziesz fajniego, to podeślij.
  • Odpowiedz