Wpis z mikrobloga

Jak tam niewolnicy minęła wam niedziela bez handlu? Cieszycie, że inni nie mogli jak ludzi zrobić zakupów? Co was tak ten zakaz cieszy? Czemu co tydzień wrzucacie ten debilny obrazek(który jest waszym jedynym argumentem)? Macie jakąś satysfakcję z tego, że państwo wam mówi co macie robić?
Może @motaboy: odpowie na moje pytania?

Wrzucam obrazek, o którym pisałem, a w komentarzach zdjęcie popierających zakaz handlu, którzy dyskutują jaki on jest super(pic rel)

#zakazhandlu #bekazpodludzi #bekazniewolnikow #bekazpisu
zjadlbym_kebaba - Jak tam niewolnicy minęła wam niedziela bez handlu? Cieszycie, że i...

źródło: comment_JWIc0W1RAW9yzQh5shOx7IaepGvWNJeN.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: Pamiętam jak kilka miesięcy temu zrobiłem ten obrazek. Do tej pory w każdą niedzielę niehandlową ktoś go wkleja i do tej pory wywołuje ból dupy, co potwierdzasz swoim wpisem, Colego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: A kto mówi, że mi przeszkadzają? Jak mam bekę z kogoś robiącego z siebie głupka skacząc z dachu garażu i łamiąc sobie rękę, to według ciebie przeszkadzają mi ludzie uprawiający parkour?

Co innego narzekać, że przepis nie jest zbyt trafiony, a zakaz więcej zamętu wprowadza niż pożytku z perspektywy całego społeczeństwa. Co innego robić z siebie niemotę na portalu ze śmiesznymi obrazkami i płakać jak to skończył się serek, a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Szpeju: Ostatnio strasznie pyskował, jaki to zakaz handlu, więc pewnie go OP zawołał, żeby było się z kogo pośmiać. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz