Aktywne Wpisy
qaluhilak +191
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
silnikAtrakcyjny +171
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
#darkwarez
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież rejestracja jest darmowa i masz dostęp do wszystkiego za darmo.
A dział vip też za darmo?
A jednak cały czas byłeś i nadal jesteś tylko nędznym, prymitywnym, ograniczonym agitatorem, naganiaczem. Wychodzisz z siebie, ażeby jakoś zareklamować ten dziwaczny, pokraczny stworek. Tylko że jelenie - to gatunek na wymarciu, chłoptysiu.
Komentarz usunięty przez autora
Mogę zesrać Ci się na ryj kałożerco, nie można się wypowiedzieć, bo ćwierćmózg, matkojebca zaraz coś głupiego napisze
Tego nie wiedziałem, byłem tam użytkownikiem, nie spędzałem tam 16/24 godziny i nie żyłem tym warezem, tylko jak się znalazł na Amerykańskiej liście skoro tylko za podrywaczy oberwał
Nic nie pęka stary, to forum jeszcze długo będzie niszowe i jeszcze długo nie przebije popularnością exsite, na dw można było znaleźć wszystko, nowości i Stare produkcje a to narazie oferuje to co inne warezy - nowości. Oceniam to z pozycji użytkownika tych warezów. Jak im się uda przetrwać 1 rok to chwała im i oby tak dalej.
Nie , ale piszesz że do wszystkiego dostęp za Free to pytam, skoro to inny warez od wszystkich
@SeverusG: W piwnicy byłeś hodowany, że kultury zachować nie potrafisz? #!$%@? stąd emerycie.
Do niektórych trzeba ich językiem mówić , bo inaczej niedociera tak jak do Ciebie, #!$%@? gimbusie.
Zasadź sobie robo kopa w dupe nawet te 666 razy i #!$%@?.
PS: Poinformowałeś już ginekologa o twoim schorzeniu?