Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, z takiej okazji że jest piątek i jak byście chcieli pić wódeczkę w plenerze to alkoholik wam poleci wyborową ponieważ jej zakrętka to kieliszek ;-)
I wchodzi nawet ciepła (z doświadczenia że jestem alkoholikiem często piłem ją bez popity ofc. 0.5 na łeb)
A ja dobijam drugiego tygodnia abstynencji alkoholowej, plus jedyny to że ręce się mniej trzęsą, i troszkę lepiej sypiam no i nie mdli mnie po jedzeniu i troszkę lepszy mam apetyt, ale mentalnie jestem w sklepie po pół litra i czteropak..
Życzę wam udanego weekendu i bezpiecznej zabawy
#gownowpis #alkoholizm
  • 5
ale mentalnie jestem w sklepie po pół litra i czteropak..

@Maomam: takie myśli długo będą się pojawiać, najlepiej w te newralgiczne weekendowe dni znaleźć sobie jakieś zajęcie i starać się o tym nie myśleć, pisanie na mikroblogu o konstrukcji butelki wyborowej nie jest dobrym pomysłem ;)
@41B937B Jutro jadę po keny do sklepu, i lecę dalej z pasją wryta 7lat temu która przez alkoholizm zaniedbałem, jest to graffiti które mnie też utrzymywało długi czas od dragów.
Najgorsze jest to że ludzie których znam z tej pasji Wrocław/3miasto/Lublin/Koszalin/W-wa ofc to chlorzy bądź cpaki ale mimo to są bracia, a mi trochę ciężko trzeźwo siedzieć w ich towarzystwie bo Tyle lat minęło gdzie mieliśmy pozytywne i negatywne akcję ehhhh
Mimo
@Maomam naprawdę będzie dobrze. Musisz poczekać. Warto czekać na trzeźwe i prawdziwe życie, tym bardziej że mamy ich tylko dwa. Drugie zaczyna się wtedy, kiedy uświadomimy sobie że mamy tylko jedno. Pamiętaj o "wieczornych rozmowach" w Antyradiu.