Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No i dupa. Po trzech latach zdradziła mnie bez skrupułów. Przyłapałem ja, powiedziała ze i tak nie kochała (??), i miała to powiedzieć. Kazałem jej się wynieść jeszcze tego samego dnia z domu.
Obecnie moj drugi dzień od tego, wszystko mi się posypało. Brak jakiejkolwiek chęci do robienia czegokolwiek, rajd alkoholowy oraz niepotrzebna próba analizowania tego. Najgorsze, ze naprawdę wierzyłem ze to ta jedyna i planowałem już formalizowania związku. Próbowałem tez wszystko robic, aby była zadowolona. No nic się już nie zmieni.
Pytanie jak sobie z tym poradzić? Miałem różne rozstania ale żadnego tak nie przeżyłem jak te. Mam z tym wielki problem. Jedyne co robię to leżę w łóżku i próbuje zasnąć. Albo upijam się. Na dłuższa metę raczej nie jest to dobra rzecz :/ ale nie potrafię normalnie funkcjonować.
#zwiazki #zdrada

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 26
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: odpal WarThundera, #!$%@? kilka czołgów/samolotów albo inną gierkę, idź z przyjacielem na piwo, pogadaj z rodzicami. Minie. Wywal alkohol z domu. Zrób dobrej herbaty, połóż się na podłodze i włącz pink floyd.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: musisz czymś zająć swoją mózgownice, odwrócić od tego uwagę, na początku będzie ciężko, z czasem będą chwile że przestaniesz o tym myśleć, z czasem będziesz tylko o tym wspominał, później będziesz się cieszył że stało to teraz a nie później i będzie miał na to #!$%@?. Możesz się pocieszać tym, że gdzieś w przyszłości jest ten "Ty", który już ma to za sobą ;) Czas twoim sprzymierzeńcem ;)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Trzeba czasu, niestety... Pierwszy tydzień albo dwa będą okropne, wszystko Ci o niej przypomina i w ogóle. Najlepsze co zrobić to zajać sobie czymś czas, idealnie na powietrzu, i nie sam tylko z innymi, bo tak to będziesz cały czas o tym myśleć, chociaż i tego nie unikniesz.

NAJGORSZE co możesz zrobić to do niej pisać, chcieć do niej wrócić (nawet po zdradzie może tak być). NIE ODZYWAJ się do
  • Odpowiedz
**GOLEM_XXXL**: @AnonimoweMirkoWyznania:

Najgorsze, ze naprawdę wierzyłem ze to ta jedyna i planowałem już formalizowania związku. Próbowałem tez wszystko robic, aby była zadowolona. No nic się już nie zmieni.

Pytanie jak sobie z tym poradzić? Miałem różne rozstania ale żadnego tak nie przeżyłem jak te. Mam z tym wielki problem. Jedyne co robię to leżę w łóżku i próbuje zasnąć. Albo upijam się. Na dłuższa metę raczej nie jest to dobra rzecz
  • Odpowiedz
i feel you bro ( ͡° ʖ̯ ͡°) Moja dziś zakończyła 9 letni związek (dwojka dzieci), coż ciężkie chwile przed nami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz