Aktywne Wpisy

mkarweta +489
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
źródło: temp_file4679110059651437093
Pobierz
matihax +134
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
źródło: 20240510_123657
Pobierz

No i dupa. Po trzech latach zdradziła mnie bez skrupułów. Przyłapałem ja, powiedziała ze i tak nie kochała (??), i miała to powiedzieć. Kazałem jej się wynieść jeszcze tego samego dnia z domu.
Obecnie moj drugi dzień od tego, wszystko mi się posypało. Brak jakiejkolwiek chęci do robienia czegokolwiek, rajd alkoholowy oraz niepotrzebna próba analizowania tego. Najgorsze, ze naprawdę wierzyłem ze to ta jedyna i planowałem już formalizowania związku. Próbowałem tez wszystko robic, aby była zadowolona. No nic się już nie zmieni.
Pytanie jak sobie z tym poradzić? Miałem różne rozstania ale żadnego tak nie przeżyłem jak te. Mam z tym wielki problem. Jedyne co robię to leżę w łóżku i próbuje zasnąć. Albo upijam się. Na dłuższa metę raczej nie jest to dobra rzecz :/ ale nie potrafię normalnie funkcjonować.
#zwiazki #zdrada
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@Azulana: To byłaby zemsta level hard ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: uratowala Ci skore tym wybrykiem podziekuj jej i znajdz sobie normalnego rozowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: nie żeby coś, ale wszyscy zdradzeni/porzuceni zawsze piszą, że "już chciałem się oświadczać, już kupowałem pierścionek". bardzo wątpię XD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
NAJGORSZE co możesz zrobić to do niej pisać, chcieć do niej wrócić (nawet po zdradzie może tak być). NIE ODZYWAJ się do