Aktywne Wpisy
Pan_Slon +320
Z pewnością wielu z was widziało oferty iPhone typu odnawiany, powystawowy, w niższej cenie etc.
Dość często pytacie czy warto kupić taki telefon z tego bądź innego miejsca.
Parę dni temu dokonałem zakupu takiego iPhone, relatywnie aktualny model tj iPhone 12, niby jak nowy, odnawiany, nawet z nową baterią za dopłatą 200 zł
Chcecie zobaczyć co przyszło, jak wygląda wewnątrz, czy faktycznie będzie jak nowy?
Zawołam plusujące osoby, kiedy materiał będzie opublikowany
Dość często pytacie czy warto kupić taki telefon z tego bądź innego miejsca.
Parę dni temu dokonałem zakupu takiego iPhone, relatywnie aktualny model tj iPhone 12, niby jak nowy, odnawiany, nawet z nową baterią za dopłatą 200 zł
Chcecie zobaczyć co przyszło, jak wygląda wewnątrz, czy faktycznie będzie jak nowy?
Zawołam plusujące osoby, kiedy materiał będzie opublikowany
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem trochę podejścia #przegryw do kobiet.. poznałem sporą ilość osób czy to kiedyś będąc na studiach czy na przestrzeni lat zmieniając pracę i każdy potrafił sobie znaleźć fajną dziewczynę samemu będąc zwykłym gościem. Sekretem jest to że 99% takich przypadków to pary z wieloletnim stażem i znają się od dawna. Nie znam nikogo, ani nie słyszałem żeby para poznała się na #tinder czy innymi dziadostwie. Dlatego idiotyzmem jest
Nie rozumiem trochę podejścia #przegryw do kobiet.. poznałem sporą ilość osób czy to kiedyś będąc na studiach czy na przestrzeni lat zmieniając pracę i każdy potrafił sobie znaleźć fajną dziewczynę samemu będąc zwykłym gościem. Sekretem jest to że 99% takich przypadków to pary z wieloletnim stażem i znają się od dawna. Nie znam nikogo, ani nie słyszałem żeby para poznała się na #tinder czy innymi dziadostwie. Dlatego idiotyzmem jest
#pokemongo
1969 4377 6211
Komentarz usunięty przez autora
@breskali: pomijając fakt, o którym wspomniał @AthleticsPrusice, czyli jeśli masz pokemony z lipca-sierpnia 2016 to je trzymaj, to tak:
-zachowuj te które są rzadkie, shiny itp. do celów kolekcjonerskich jeśli chcesz
-zachowuj sobie kilka z najwyższym cp i odpowiednimi typami do bicia rajdów i ew. gymów
-zachowuj sobie te, które są przydatne w meta game i mają dobre IV/ dobry lvl.
@AthleticsPrusice: tak, każ mu jeszcze pójść na kolanach do częstochowy, niech mu będzie trudniej wbić na szybko poziom bo my wbijaliśmy z mozołem i trudem nim wszedł system przyjaciół, prezenty i wymiany
to jest ta polska mentalność, gdy ktoś zada pytanie to zarzucę mu, że nie potrafi korzystać z wyszukiwarek a jeśli nawet udzielę odpowiedzi to takiej, z której niewiele wynika
@breskali: jeśli
Mi wczoraj wpadało, a dziś nie, chyba coś z tym kombinują
Specjalnie odpaliłem jajko i chciałem 120k przytulić, a tu okrągłe zero ;(