Aktywne Wpisy
JulianGangol +54
Witaminki biedne pokrzywdzone wszędzie zoopresionowane przez tego zlego faceta. Teraz to, ze sie patrzysz na swieta julke to juz jest molestowanie. Za chwilę oddychac przy nich nie będzie można. Ja proponuję zrobic oddzielne silownie dla kobiet i mężczyzn tylko wiecie co po chwili sie okaze? Ze feminoidy i tak sie beda pchały do meskich a jak ich nie wpuszcza to bedzie zesranie, ze dyskryminacja a jak wpuszcza to bedzie sie jakis przegryw
11262 +23
Tak przenosi ciebie do salonu gier czy gdzieś gdzie masz przed sobą duży ekran z maszyną DDR i napierdzielasz, a wokół ludzie ci kibicują czy coś :D
Cholera, że nie jestem programistą (╯°□°)╯︵ ┻━┻
No i +, że w sumie można byłoby nawet na desktopie grać, a nie całym zestawem Vive za parę tysięcy ¯\_(ツ)_/¯
Ale pomysł z VRchatem czy połączone to z jakimś multiplayerem ma jeszcze większy sens i nadal widzę to jako coś zajebistego :D
Mam gdzieś nadal matę i nie przypominam sobie, aby były jakoś gówniane, a ruch wykrywały prawidłowo :P
No i osobiście nie widzę tego jakoś, aby trackery precyzyjniej wykrywały lekkie nadepnięcia tej samej pozycji nogi przy kilku strzałkach, dużo łatwiej to zrobić na inputach zewnętrznych