Wpis z mikrobloga

Motor zleje Rekiny, ale Falubaz z Rybnikiem może popłynąć...
Wąsaty prezes Krzysiu już pewnie zaciera ręce i patrzy jakby się tu dozbroić...
  • Odpowiedz
@menstruacyjnakaszanka Przecież nawet bez Dudka czy z z/z lublin czy row nie ma szans, falubaz u siebie wygra do 35-37 a na wyjeździe spokojnie sami jensen, protas i zengota zrobią kolo 30 więc żadnego spadku nie będzie.
  • Odpowiedz
@lewaq3000: Tylko jaki skład wtedy miał Gdańsk a jaki ma teraz Rybnik, nie ma porównania, moim zdaniem jest zbyt duża przepaść między ekstraligą a 1 ligą. Z Dudkiem czy bez zielonogórzanie powinni się utrzymać nawet po mękach.
  • Odpowiedz
@Jacojdw: a kogo miał Gdańsk? Thomsen (gdzie był chyba po kontuzji), Gomólski i Troy?
W ROW masz Worynę, a do tego Lebiediewa, Troya. A do tego jeszcze Szczepaniak (całkiem niezły, na pewno lepszy niż Zengota) i Karpov co jeździł w ZG. Obecny skład ROW jest lepszy niż ubiegłoroczny skład Wybrzeża.
Nie mówię, że ROW rozniesie ZG, ale skład mają taki, że spokojnie powalczą. Poza tym nie wiem, co z Protasiewiczem, bo
  • Odpowiedz
@devilmannek: Z juniorami to bym się kłócił, bo teraz wraca Zgarda i Misiek więc na pewno są bardziej doświadczeni niż Lampart czy Konieczny.

@lewaq3000: Szczepaniak lepszy niż Zengota XD, może miał słaby sezon ale na tle Szczepaniaka, który robi śr. 1,5 w 1 lidze a Zengota śr. 1,5 ale w Ekstralidze więc to akurat jest złe porównanie, Troy i Lebiediewa też jeszcze niedawno widziałem w Ekstralidze i wiem, że oni
  • Odpowiedz
W tamtym roku Gdańsk miał o wiele lepszy skład na papierze niż ROW.

@Jacojdw: Gdańsk z poprzedniego sezonu lepszy niż ROW? xD Woryna>Gomólski Lebiediew>Thomsen Troy=Troy Karpov>Gafurov, Szczepaniak>Łęgowik. Skupień, Chmiel i Kossakowski to ten sam poziom, a na juniorce Gdańsk miał jeszcze jakiś wynalazek, którego nie pamiętam. No ja nie wiem, czym zachwyciło cię Wybrzeże.

Lebiediewa też jeszcze niedawno widziałem w Ekstralidze

@Jacojdw: Lebiediew przez ostatni rok nie miał formy. Pamiętasz
  • Odpowiedz