Aktywne Wpisy
erni13 +413
Muszę wam przyznać, że to niegłupi widok z okna hotelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Polejmnie +92
#zuzel
Wąsaty prezes Krzysiu już pewnie zaciera ręce i patrzy jakby się tu dozbroić...
!ale Woryna ze Szczepaniakiem i tak ich zruchają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ROW masz Worynę, a do tego Lebiediewa, Troya. A do tego jeszcze Szczepaniak (całkiem niezły, na pewno lepszy niż Zengota) i Karpov co jeździł w ZG. Obecny skład ROW jest lepszy niż ubiegłoroczny skład Wybrzeża.
Nie mówię, że ROW rozniesie ZG, ale skład mają taki, że spokojnie powalczą. Poza tym nie wiem, co z Protasiewiczem, bo
@lewaq3000: Szczepaniak lepszy niż Zengota XD, może miał słaby sezon ale na tle Szczepaniaka, który robi śr. 1,5 w 1 lidze a Zengota śr. 1,5 ale w Ekstralidze więc to akurat jest złe porównanie, Troy i Lebiediewa też jeszcze niedawno widziałem w Ekstralidze i wiem, że oni
@Jacojdw: Gdańsk z poprzedniego sezonu lepszy niż ROW? xD Woryna>Gomólski Lebiediew>Thomsen Troy=Troy Karpov>Gafurov, Szczepaniak>Łęgowik. Skupień, Chmiel i Kossakowski to ten sam poziom, a na juniorce Gdańsk miał jeszcze jakiś wynalazek, którego nie pamiętam. No ja nie wiem, czym zachwyciło cię Wybrzeże.
@Jacojdw: Lebiediew przez ostatni rok nie miał formy. Pamiętasz
Dlaczego?