To będzie drugi rok mojej przygody z FUTem a co za tym idzie nigdy nie miałem okazji spróbować handlu na WebAppie przed premierą samej gry. Ktoś może to pokrótce wytłumaczyć? Będzie to wyglądać tak, ze np. tydzień przed premierą dostęp do WebAppa będzie odblokowany, tam będę mógł otworzyć paczki powitalne i zacząć handel? Jeśli tak... to co w tym czasie najlepiej robić? Czytałem, że dobrze skupować karty jednorazowe a później sprzedawać po premierze gry...
@cegieem: z jednorazowymi jest prawda ale nie od razu. Otwórz paczki, miej farta, miej z 20-30k coinsów, skupuj kontrakty lub kondycje za śmieszną cenę i sprzedaj je po premierze(lub w EA/Origin Access). Ale ja ostatnio wolałem robić jakiś skład za 10-20k, reszte w jednorazowe. W czasie 10h przed premierą tym składem grindować coinsy, po 10h sprzedać skład i za wszystko kupić jednorazowe. No i jeszcze są SBC. Rok temu wywaliłem coinsy
@IceGoral: no właśnie jak to jest. Na PC zawsze fut web był wcześniej. W tym roku pierwszy raz kupuję ps4 i fife. Fut Web będzie jakoś wcześniej dostępny?
@IceGoral @cegieem nie idźcie na samym początku w jednorazowe karty bo stracicie na tym lub w najlepszym wypadku wyjdziecie na zero po dłuższym czasie. W ubiglym roku ludzie chccieli byc cwani i jak wyszła już gra i pierwsze FC to kondycje chodziły rano j niz na web appie. Na samym starcie tylko flipowanie ma sens, nie ma co mrozić coinsów
plusujcie mój boczek, właśnie skończyłem wędzić. tydzień peklowania, teraz zeżrem te 4kg, no może z różową i gówniakami się podzielę. dobranoc #wedzenie
#fifa #fut #fifa18 #fifa19
No i jeszcze są SBC. Rok temu wywaliłem coinsy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora