Wpis z mikrobloga

@LukaszN: HALO CZY MNIE DOBRZE SŁYCHAĆ? DAJCIE ZNAĆ CZY MNIE SŁYCHAĆ SŁUCHAJCIE CHCE WAM POKAZAĆ PIĘKNO FUTBOLU JESTEM W TYM BLISKO 20 LAT HALO O WIDZE KTOŚ MNIE OGLĄDA Z OTTAWY O A TERAZ Z PERTH TAK BARDZO FAJNIE ŻE JESTESCIE PASJONACI FUTBOLU ŁACZY NAS MIŁOŚĆ DO TEGO SPORTU I DO KADRY POROZMAWIAJMY DZIŚ O OSTATNIM SPOTKANIU KADR... [urywa obraz przez c-------o neta]
  • Odpowiedz
@LukaszN: OD PASJONATOW DLA PASJONATOW, JESLI CHCECIE WIECEJ ZOSTAWIAJCIE ŁAPKE W GÓRE, OCENY ZAWODNIKOW, LA GAZETTA DELLO SPORT, CORIERRE DELO SPORT, POLEMIKA.
  • Odpowiedz
@Shatter: tak się tylko trochę nabijam, ale muszę Kołtoniowi przyznać, że widać pasję w tym, w jaki sposób prowadzi ten kanał. Jak go nie lubiłem za występy telewizyjne (jakoś mnie zawsze odrzucał swoim zachowaniem i sposobem bycia, wydawał mi się takim strasznie "śliskim" gościem, niegodnym zaufania, zresztą nawet miał w przeszłości jakieś dziwne epizody z krzywymi akcjami ze współpracownikami w Przeglądzie Sportowym), tak od czasu do czasu zdarzy mi się
  • Odpowiedz
@Shatter: no tylko teraz o każdym gada jako "nieoszlifowany diament" na którego musimy czekać a chłopy po 25/26lat.. I tak jak informacje Borka są z pierwszej ręki to kołczinio dostaje telefon od kogoś który mówi o kimś i jest troche lania wody w tym wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°) // niektóre odcinki ma fajne.
  • Odpowiedz
@LukaszN: @Shatter: Jak nie przepadałem z Kołtoniem, to ten kanał jest naprawdę spoko (oczywiście jeśli się przymknie oko o te prośby o lajki). Na tym kanale z telewizyjnego bufona zamienia się w kumpla z którym gadasz o piłce, który w dodatku wie więcej od Ciebie, bo ma zakulisową wiedzę, śledzi na bieżąco rozgrywki i zna historię futbolu od lat 60-70. To nie jest Janusz, który mówi "hurr durr,
  • Odpowiedz