Wpis z mikrobloga

Mireczki potrzebuję porady. Posiadam telefon Lenovo k6note a żona Lenovo k5. Mam zamiar wymienić na coś nowszego. Dziś byłem w Play i widziałem ciekawe Huawei. Myślałem wziąć dla siebie mate 20 lite a dla żony mate 10 lite lub Samsung Galaxy A6. Co o tym myślicie? Dla siebie brać tego mate 20 lite czy może coś innego z tej półki cenowej i ci dla żony. Wolał bym wziąć jest tego huaweia bo nienawidzę Samsunga i żona też, a po za tym heawei ma troszkę lepszą specyfikację. Proszę o #pomoc.
#telefony #technologia #pytanie #kiciochpyta
  • 7
@SzukamNlcku: w tych cenach znajdziesz duzo lepszych telefonow, nie warto brac zadnego z tej trojki, przykladowo w cenie mate 20 lite znajdziesz LG G6, Nokie 8, Nokie 7 Plus, honora play czy nawet pocophone, a dla żony np Moto G6 lub Xiaomi Redmi Note 5
@avoner: i tu właśnie się mylisz. Biorę podwójny abonament, czysty bez tele kosztuje 80zl a z 2 tele 180zl. Czyli raty za telefony place 100zl, teoretycznie umowa jest na 24mc ale następna mogę już podpisać za 15mc czyli za 2 tele zapłacę tylko 1500zl. Znajdź taniej :)