Wpis z mikrobloga

• 2
@jull-jonowski To smutne jak można się dziennikarstwo stoczyć. Pamiętam jak kiedyś zajmował się grami i miałem dobre materialy. Np. Jakis czas przed premierą wiedzmina 3 miał bardzo dobry wywiad z twórcami gry, dobre pytania itp. a teraz takie coś. Juz go dawno nie oglądam.
  • Odpowiedz
@Variv: @jull-jonowski: On zawsze był mentalnym gimbusem. Teraz jeszcze chce pozować na intelektualnego guru, który ma opinię i zdanie na każdy temat, na wszystkim się zna oraz wszystkim się interesuje. Jeszcze dochodzi do tego olbrzymie ego połączone z przekonaniem o własnej nieomylności.
  • Odpowiedz
@jaqqu7: mnie on od razu się wydawał podejrzany jak Korwinowi jak mantrę powtarzał, że interesuje się zusem. Jak ktoś ma takie główne zainteresowania to wiadomo, że jest #!$%@?ęty. To tak jakby mnie interesowała ziemia w doniczkach.
  • Odpowiedz
@seanconnery: Tak, albo ich ojciec-Aleksander, czyli były bramkarz Zagłębie Lubin ;) https://pl.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Ptak Na podstawie świeczki, kciuka, przełożonego spotkania i 5 miniaturek z Facebooka można ustalić, że Paweł Ptak to Klocuch. Albo ten argument podawany przez Woźniaka, że Paweł Ptak schudł w przeciągu ostatnich lat jak Klocuch. To, że utyty balkoniarz z Warszawy nie potrafi schudnąć, to nie oznacza że inni tego nie potrafią. Generalnie nie ma żadnego, mocnego dowodu, że Klocuch
  • Odpowiedz
nie robcie wyswietlen tym jutubowym zerom, ktore nie sa w stanie wymyslic kontentu i nabijaja wyswietlenia filmami o niczym, gdzie mowia to, o czym wszyscy zainteresowani i tak wiedza
  • Odpowiedz
@jull-jonowski: kolejny wykopek co myśli ze kciuk jest głównym podstawowym lub jedynym dowodem w tej sprawie xD jak go pominiesz jak ja to masz milion innych dowodów a to co ty robisz nazywa się myśleniem życzeniowym, po prostu się z tym pogódź
  • Odpowiedz
@lechaim: Ja mu zrobiłem antyreklamę, bo jak ktoś wejdzie w ten filmik i posłucha jego kocopołów, to raczej nie będzie oglądać jego ponownie. Swoją drogą przypadek Woźniaka można by określić 2 słowami: równia pochyła...
  • Odpowiedz