Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +18
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
ryzu +21
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
Witam mirki i mirabelki,
Mam depresję spowodowaną brakiem celu w życiu. Nic co robię mnie nie cieszy, przeraża mnie koniec studiów i pracowanie od 8 do 16 do śmierci, przeraża mnie związanie się z osobą z którą mam spędzić całe życie, przeraża mnie kupno domu, przeraża mnie myśl o wychowywaniu dzieci. Nie wiem czy chce robić cokolwiek z tych rzeczy, nie wiem czy chce żyć jak każdy.
W związku z powyższym szukam jakiegoś rozwiązania, Mirki dopomóżcie radą: jakie są Wasze cele w życiu? Co chcecie osiągnąć?
Czy macie może jakieś książki/artykuły, które mówią o poszukiwaniu tego celu?
Macie wiedzę o jakimś filozoficznym ruchu, który opowiada o celach, który Was zaintrygował?
Od razu uprzedzam: ateista z tej strony więc wszystkie bożki odpadają.
#depresja #pytanie właściwie #pytania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kptant
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@AnonimoweMirkoWyznania: chyba nie myślisz poważnie o skazywaniu kolejnych niewinnych istnień na ten los ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaakceptował: kptant}
@Xtal: Najpierw trzeba mieć na to kasę xD
P---------l sobie kwas, zioło, MDMA i N2O równocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - już się nie bawię w n-------i, ale polecam chociaż raz doświadczyć takiej p---y.
Moja filozofia jest prosta; nie przywiązywać się do nikogo i niczego, czyli absolutna wolność. Nie wiąże się z nikim, bo to poświęcenie i ograniczenia. Nie biorę udziału w wyścigu szczurów, bo nie chcę być w wieku 40 lat wrakiem człowieka. Jedyną osobą