Wpis z mikrobloga

@Zjem_Ci_nos co jak co ale mario pokazuje wszystko w taki sposób że każdy jest w stanie zrozumieć co i jak ma zrobić. Na podstawie jego porad remontowałem od zera swój kwadrat i wyszło zajebiscie. Przede wszystkim jak patrzysz na jego filmy to sobie myslisz - ej kurła przecież to jest proste, dam rade zrobic to sam !
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: dokładnie, Mario tworzy kanał dla amatorów, którzy chcieli by samemu coś zrobić i się nauczyć. Całość jest prowadzona w przystępnej formie i prostym językiem, żeby każdy laik mógł zrozumieć, ale i tak przyjdą Janusze co pół życia robią w budowlance i wyzwą go od partaczy bo łapią ból dupy, że ktoś pokazuje ich wiedzę tajemną, którą się uczyli 40 lat i jeszcze śmie twierdzić, że ktoś bez 20 lat
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Zjem_Ci_nos: uwielbiam komentarze pod jego filmami, że to nie tak, a to źle, a tamto inaczej by zrobił. Sami specjaliści co się urodzili na budowie/remoncie i już tam zostali.
  • Odpowiedz
@kone: Ja też. Właśnie skończyłem kuchnię, teraz robię przedpokój i toaletę. Co chwilę klikam brudnymi paluchami na komórce jego filmy :)
  • Odpowiedz