Aktywne Wpisy
jmuhha +125
co o tym myslicie
cmhqwidget +47
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 8
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
15 urodziny na Wykopie, pijcie ze mną kompot i zostawcie plusika!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co robił Twój stary w drodze do przedszkola?"
Prawidłowe pytanie:
Co robi żołnierz na poligonie?
Wygrał/a: @mannoroth
"Co robi żołnierz
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
15 urodziny na Wykopie, pijcie ze mną kompot i zostawcie plusika!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co robił Twój stary w drodze do przedszkola?"
Prawidłowe pytanie:
Co robi żołnierz na poligonie?
Wygrał/a: @mannoroth
"Co robi żołnierz
#tfwnogf #przegryw
morda > wzrost
Hajs > wzrost (ʘ‿ʘ)
raczej niskie IQ > morda > wzrost
Czemu ten pierwszy niby wygląda źle? xD
bo jest manletem z brzydkim ciałem
Przecież on ma podobną sylwetkę do tych po prawej. Co w tych po prawej jest takiego specjalnego?
nie licząc beciaków samotni to większość
linia szczęki, lepsza genetyczna klatka piersiowa w kształcie litery v, lepsze włosy
nie chce używanej
@czajniko:
Jak można mieć klatkę piersiową w kształcie litery v? xD Spójrz na barki tego kolesia w środku na zdjęciu po prawej. Ten w tle też ma niekorzystne ułożone przyczepy mięśni klaty.
jesteś jakaś ślepa
@kon_na_biegunach:
23
Koleś po lewej ma trochę słabe barki i kaptury i to jest największa wada jego sylwetki. Reszta jest spoko.
uczyłem się, grałem w gry, spędzałem czasami czas z kolegami i rozwijałem zainteresowania