Aktywne Wpisy
oldsox +8
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Smarek37 +672
Dodatkowo #rebtel daje Wam lekki #cebuladeals i po otrzymaniu karty SIM możecie napisać na naszego maila. Dostaniecie jednorazowo bonus +2G. Wszystko jak na obrazku, ale co by się Wam mniej klikało to:
support@rebtel.pl z notatką ‘Dodatkowe 2GB z wykopu'
Jeśli ktoś zarejestrował się już nie używając kodu, ma już kartę i chciałby ten bonus to również prosimy o maila ;)
Pytacie też często "Rebtel, kiedy inne miasta?" i bardzo nas to cieszy, więc już śpieszymy z odpowiedzią, że obecnie naszym celem jest zdobycie 10k użytkowników w mieście #wroclaw, co sukcesywnie robimy, więc stay tuned, follow our profile, a na pewno się od razu o tym pochwalimy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Rebtel: Macie świetny dowcip na stronie:
…wyłącznie na terenie Wrocławia.
;-)
@ewela102030: No i do tego piję. ;-)))
@ewela102030: Właśnie sprawdziłem ostatni miesiąc.
18,23 GB na wifi i 428,16 MB na 3G.
Chyba muszę zacząć ograniczać te internety.
;-)
@ConanLibrarian firma funkcjonuje w Skandynawii, Indiach, USA i innych krajach. Po prostu w Polsce dopiero zaczynamy ;)
A w dodatku nasz pakiet nie odnawia się
:)
Rozumiem, że nie ma stawki na internet w roamingu i po prostu nie będzie on działać jak nie kupie pakietu data?
Co to jest 'numery lokalne' na my rebtel? To numer dostępowy wdzwaniany jak w normalnym voip?