Aktywne Wpisy
linca_pau +852
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Remus00 +14
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
Co to za piłkarz z Federico to ja nawet nie. Nie da się w nim nie zakochać, fantastyczne podanie, przyśpieszenie, strzał i na dodatek zaledwie 20 lat. Dla Pawełka w obecnym Juve po prostu nie ma miejsca. Nie odnajduje się na skrzydle tak, jak tego od niego oczekiwano, a na ósemkę chyba nie chce go za bardzo Max przestawiać. Fajne były te sezony z Dybalą, ale pora się z nim będzie pożegnać, tym bardziej, że zastępstwo jest pod nosem i znacznie bardziej pasuje do stylu gry jaki Juve próbuje i będzie w przyszłości próbować nabrać.
#juventus
@realbs: Stać, stać tylko nie chcieli iść tą drogą (sami niedawno przyznali, że nie mają wyboru i muszą sypnąć złotem w następne lato). Tak czuję, zweryfikujemy w przyszłe lato ;)