Aktywne Wpisy
Davvs +1188
karpiniusz +353
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Dystans: 6,53 km
Czas: ◷00:41:08
Średnie tempo: 6:18 min/km
Mirki, kamień z serca. Pijcie ze mną izotonik! Fizjoterapeuta polecił kilka ćwiczeń (dla ciekawych, piłka kauczukowa też się nada do takiego masażu stopy), ale bana na bieganie nie dał (a tego bałam się najbardziej). ʕ•ᴥ•ʔ Jeżeli po tygodniu stosowania jego wskazówek nie przejdzie do końca, to zaprosił na masaż.
Żeby nie przeginać, to dzisiaj jeszcze pobiegałam na spokojnie. Kontynuuje zabawę z ustawianiem sobie treningów na zegarku i przyznam, że coraz bardziej mi się to podoba. Przyda się idealnie w trakcie przygotowań biegowych w przyszłym roku. Kurczę, jeszcze nawet Korony w tym roku nie skończyłam, a już zaczynam układać plany na pierwszą połowę w roku kolejnym. XD
Nie wiem tylko co zrobić ze sobą w niedziele na tym półmaratonie. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jeżeli przebiegnę cały dystans, to będzie sukces. XD
Miłego Mirki! ʕ•ᴥ•ʔ
@Kinja Sprawdź czy poprawnie obliczyłeś(aś) nowy dystans do naszego celu (wg. twojego odejmowania przebigłeś(aś) 6.63km)
Do dodawania wpisów możesz użyć także dodatku aninim1133: http://ruszdupe.anonim1133.me
Podpowiedź:
411939.65 - 6.53 = 411933.12
I w sumie strasznie zazdroszczę. Sama chciałam biec ten półmaraton, no ale koliduje mi z Piłą właśnie. :(