Aktywne Wpisy
Davvs +993
karpiniusz +277
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Tak patrze po komentarzach niektórych osób i się zastanawiam czego się spodziewali? XD
Przecież niektórzy myśleli że to będzie kolejny cud nad wisłą, grafika i gameplay wyprzedzi pozostałe gry o jakieś 10 lat a polska zostanie oznaczona najwyższym medalem ziemniaka za pokój na ziemi bo każdy na świecie gra w cyberpunka xD Nie kieruję tego do wszystkich bo wiadomo, każdy ma inny gust i może mu się nie podobać ale jak widzę czasem bezsensowne komentarze, że to jakiś klon gta/prey/jakaśinnagra i na dodatek bez szału bo pierwsze lepsze studio by coś takiego zrobiło to nie wiem czy troll czy głupek. Ciekawe czemu ludzie z branży tak się zachwycali ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie wyświetlenia im w głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DoubleWu: Może to i lepiej, ze w PL jest trochę narzekania. Jest szansa, że będzie mniej pisania przez zakomleksionych gimbusów na zagranicznych forach czy jutubie- "Cyberpunk is polish game, im is polish'' lub po polsku ''Polska przejmuje filmik'', '' kto od (i tu nazwa jakiegoś poslkiego jutubera)'' czy ''jestem dumny, że to polska gra''.
Podobnie jest w filmikach obcokrajowców o wycieczkach czy życiu Polsce. Gdy chwalą jest ok i Polacy się zachwycają, ale wystarczy, że obockrajowic nawet napomknie, że np. nikt nie znał angielskiego gdy chciał kupić bilet, albo skomentuje jakąś obskurną okolice. Kiedy Polacy znajdują takie momenty to czasem dochodzi wręcz do hejtu. Ma być tylko chwalenie i tyle.