Wpis z mikrobloga

@jestem_mike: Nie każdy chce tracić czas na pisanie argumentów, zwłaszcza jak tak równany z błotem. Taka wiadomość to też wyrażenie opinii (jako całości bez szczegółów). Ale skoro chcesz to proszę bardzo.

Z DEMO_gameplayu (nie gry)
-nie podoba mi się, że pokazali mało RPG, jak na grę RPG z elementami FPS, mogli omówić trochę bardziej możliwości w edytorze postaci, czy da się potem to zmienić (w końcu cyberpunk etc)
-irytowała mnie praca
@szynall Ja zawsze umiem uargumentowac co mi się w grze nie podoba.
Jak można sensownie rozmawiać o grach jak ktoś potrafi powiedzieć, że ze gra jest słaba bo ma widok z pierwszej osoby, albo jest w klimatach cyber. Jak się nie lubi określonych gatunków to się w nie nie gra i ich nie ocenia.

To tak jak ja był mówił, że Fifa jest nudna bo nie lubię gier sportowych.

Oczywiście to ze
@Variv: To że możesz, nie znaczy że musisz na zawołanie każdego. Jeśli piszesz "podoba mi się", to przyjmuję to do wiadomości, mogę nie wiedzieć czemu, i ciężko dyskutować, ale nie powinienem zakładać że jesteś fanboyem i dlatego tak napisałeś i że nie masz argumentów za tym.
Jakoś nie widziałem, żeby ktoś się czepiał, bo ktoś napisał "super gameplay, rozwalili wszystko, podoba mi się", a na podobny komentarz negatywny reagują pisząc "TYLKO
@szynall: xD to ty się żalisz, że ludzie wyzywają cymbałów ktorym sie nie chce napisac co źle tylko sie uzewnętrzniają "#!$%@? pozdrawiam". No to ktos tak samo #!$%@? odpisuje.

Może skonczmy wszyscy o tym #!$%@?.