W dzisiejszych czasach jeśli jakaś gra Ci się nie podoba to musisz napisać elaborat dlaczego Ci się nie podoba, inaczej jesteś hejterem. #cyberpunk2077
@szynall: dlatego lepiej się nie wypowiadać na temat niektórych gier. To samo jest z CoDem- powiesz że lubisz futurystyczne odsłony i zaraz zleci się stado sfrustrowanych gimbów co zaczną rzucać gównem.
@jestem_mike: Jeśli swoją opinię o mnie opierasz na 1 zdaniu i porównujesz do 40 minutowego gameplaya i opinii na ten temat, to tak mógłbyś rozwinąć temat.
@jestem_mike: Nie każdy chce tracić czas na pisanie argumentów, zwłaszcza jak tak równany z błotem. Taka wiadomość to też wyrażenie opinii (jako całości bez szczegółów). Ale skoro chcesz to proszę bardzo.
Z DEMO_gameplayu (nie gry) -nie podoba mi się, że pokazali mało RPG, jak na grę RPG z elementami FPS, mogli omówić trochę bardziej możliwości w edytorze postaci, czy da się potem to zmienić (w końcu cyberpunk etc) -irytowała mnie praca
@szynall Ja zawsze umiem uargumentowac co mi się w grze nie podoba. Jak można sensownie rozmawiać o grach jak ktoś potrafi powiedzieć, że ze gra jest słaba bo ma widok z pierwszej osoby, albo jest w klimatach cyber. Jak się nie lubi określonych gatunków to się w nie nie gra i ich nie ocenia.
To tak jak ja był mówił, że Fifa jest nudna bo nie lubię gier sportowych.
@Variv: To że możesz, nie znaczy że musisz na zawołanie każdego. Jeśli piszesz "podoba mi się", to przyjmuję to do wiadomości, mogę nie wiedzieć czemu, i ciężko dyskutować, ale nie powinienem zakładać że jesteś fanboyem i dlatego tak napisałeś i że nie masz argumentów za tym. Jakoś nie widziałem, żeby ktoś się czepiał, bo ktoś napisał "super gameplay, rozwalili wszystko, podoba mi się", a na podobny komentarz negatywny reagują pisząc "TYLKO
@szynall: ale połowa cymbałów nie mówi "nie podoba mi się, bo nie lubię x, y, z" tylko: "#!$%@? jakie gówno wiedziałem ze #!$%@? bedzie cdp do gazu #!$%@? polaczki #!$%@? gra zawiodłem sie".
@szynall: xD to ty się żalisz, że ludzie wyzywają cymbałów ktorym sie nie chce napisac co źle tylko sie uzewnętrzniają "#!$%@? pozdrawiam". No to ktos tak samo #!$%@? odpisuje.
Wykopki gloryfikują szalonego reportera, który sam siedział w więzieniu kilka lat m.in za przestępstwa gospodarcze, wyłudzenia towarów, czy udziały w grupach przestępczych xD #famemma #budda
#cyberpunk2077
Z DEMO_gameplayu (nie gry)
-nie podoba mi się, że pokazali mało RPG, jak na grę RPG z elementami FPS, mogli omówić trochę bardziej możliwości w edytorze postaci, czy da się potem to zmienić (w końcu cyberpunk etc)
-irytowała mnie praca
Jak można sensownie rozmawiać o grach jak ktoś potrafi powiedzieć, że ze gra jest słaba bo ma widok z pierwszej osoby, albo jest w klimatach cyber. Jak się nie lubi określonych gatunków to się w nie nie gra i ich nie ocenia.
To tak jak ja był mówił, że Fifa jest nudna bo nie lubię gier sportowych.
Oczywiście to ze
Jakoś nie widziałem, żeby ktoś się czepiał, bo ktoś napisał "super gameplay, rozwalili wszystko, podoba mi się", a na podobny komentarz negatywny reagują pisząc "TYLKO
To tak jakbym powiedział że nie podoba mi się Wiedźmin 3 bo jest podróbą Skyrima.
Może skonczmy wszyscy o tym #!$%@?.