Wpis z mikrobloga

2k /os

typowe kurorty gówno dla Januszy.

@Garg84: Czego oczekujesz w tej cenie jak nie kurortu dla zwykłego Janusza czymkolwiek one są.90% kurortów jest nastawionych na Januszy i Grazynki z całego świata a na tą resztę cie nie stac ale jak tak to jakieś Vaduz, Capri, Marbella z takich europejskich
@Garg84: Polanica Zdrój. Niedaleko góry stołowe, góry sowie, podziemne miasta hitlera, wodospad wilczki, twierdza kłodzko, twierdza srebrna góra, kopalnia uranu, dużo szczytów. W samej Polanicy naprawdę spoko, byłem niedawno ludzi umiarkowanie nie to co w Zakopanym itp.
@Garg84: azair.eu i szukasz. Za 2k na osobę spokojnie coś na 5-7 dni znajdziesz jak się trafi dobra cena na lot.

Czarnogóra jest w dobrej cenie we wrześniu z Katowic, 688zł za dwie osoby. Noclegi w kraju od 15 do 30€ w Kotorze. Malta jest też w dobrej cenie z Krakowa.

Ateny masz za 60€, Bruksela jest też za grosze, a z niej można do romantycznej Brugii czy Gandawy podjechać.

Coś
@Krupier: Ja też jeżdżę i zwiedzilem pół Europy za mniejsze pieniądze więc dlatego nie pisze bzdur.Np zorganizowałem dla siebie i kobitki 2tyg na Majorce w środku wakacji za 1500zl/os. No ale majorka to kurort dla niemieckich Januszy więc autor tego nie chcial