Wpis z mikrobloga

@Kinja:
Ponoć całkiem ciekawe smakuje takie połączenie (podobno najlepszym rodzajem Yerby do mleka jest Yerba "palona). Sam nigdy nie piłem Yerby zalewanej mlekiem, gdyż nie podchodzi mi smak mleka.
Od siebie polecam Terere + sok z limonki/cytryny + kostki lodu, opcjonalnie terere zalewane sobkiem z brzozy.

Pozdrawiam Panią i życzę miłego dnia :-}
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kinja:
Hm, zawsze jak dodaje jakieś zioła/ inne dodatki (nie mylić ze słynną marihunanen) to korzystam z Despalada (yerby bez pyłu), opcjonalnie korzystam z Despaladu, ale suszonej gorącym powietrzem (mate green I inne takie). Jak ma Pani jakąś Yerbe, która Pani bardzo nie smakuje, ma za mocny smak, to polecam dodać do niej hibiskus).

Pozdrawiam Panią i życzę miłego dnia :)