Aktywne Wpisy
eskejper +24
Ten kraj jest #!$%@? smieszny. Ziomek z USA ktory pracowal w Polsce ze mna 5-6 lat temu, dzisiaj mi sie chwali podczas krotkiej rozmowy że kupil sobie wlasnie Porsche 911 Turbo S. Żonie kupił pol roku temu jakiegoś Forda. A 4 lata temu po tym jak wrocil do siebie z Polski (po tym jak urodzilo mu sie w Polsce dziecko xD) kupil dom w USA, nie wiem gdzie, ale kupil. Wszystko w
baton967 +6
nie moge się wysrać od jakichś 5 dniu xd mam w sobie tone gówna a dupa zaklejona na amen... wybuchne over żegnajcie
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
Widziałam tam nawet takiego ładnego chłopaka z fajnym aparatem. Pierwszy raz zauważyliśmy się nawzajem gdy zachowałam się trochę trochę głupio i zaczął się ze mnie śmiać. To już wyjście z #przegryw ? lol
Cały dzień był gdzieś niedaleko mnie. Raz jak wróciłam z jedzenia i znowu skupiłam się na zdjęciach, to mama mi powiedziała, że patrzył się czy już jestem. #logikarozowychpaskow jest we mnie silna, więc tylko spojrzałam na nią jakby wszystko koloryzowała (bo kogo ja bym tam zainteresowała na dłużej (╥﹏╥))
Może za rok będzie Vip ale czy warto ?¯\_(ツ)_/¯
I sprawdzałam jaka będzie reakcja (i jak dużo osób zareaguje). To że wyglądam tu na atencjuszkę jest oczywiste ale nie musiałeś marnować czasu na pisanie tego (poza tym gdybym nie dopisała tego początku mam wrażenie że nikt by sie nie czepiał)
Ogólnie byłem pierwszy raz i tylko do 15 ale warto było(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)