Wpis z mikrobloga

Ostatnio otworzyłem drzwi dwóm kobietom które spisywały licznik wody. Jedna ze 50 lat a druga na oko 19.Ta starsza to jej matka Poszedłem spisać wodę ,w tym czasie moja matka była przy nich i z nimi rozmawiała. Szukałem dziś konta tej młodej różowej na facebooku i jakoś znalazłem. Nie wiem czy ją zaprosić i coś do niej napisać czy wyjdę na desperata. Jej konta nie było łatwo znaleźć .Jej matka miała kiedyś dwa nazwiska bo znalazłem o niej informacje w google,chyba się rozwiodła bo teraz przedstawia się jednym nazwiskiem ale jej córka ma nazwisko po ojcu dalej i po tym drugim nazwisku doszedłem do konta jej córki ) Nic do niej nie zagadałem to nie wiem czy teraz pisać przez neta na facebooku.
#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
@Edenes: Tyle zachodu i dalej nic, może poczekaj do kolejnego spisywania i zagadaj najpierw z matką. Jak jędza to lepiej się za córkę nie bierz.
  • Odpowiedz
@zyxgl: jej matka jest naprawdę miła .Mojej matce czy tam babci powiedziała ze ''fajny chłopak jestem'', potem się o mnie dopytywała , o kierunek studiów czy coś tam. Ale cholera wie jaka jest córka. Niby jaka matka taka córka ,ale z tym bywa też różnie
  • Odpowiedz
@Martinus06: no to juz za pozno bo wysłałem jej zaproszenie xd. Poza tym nie chce zagadywać do niej przy swoich rodzicach i jej matce bo nie będę z siebie robił głupka.
  • Odpowiedz
@Martinus06: nie odpisuje .najpierw zaprosiłem ją w niedziele ale nie w tą ostatnią tylko tą przedostatnią . Nic...Nie przyjęła ani nie odrzuciła. Potem napisałem po 5 dniach w piątek a więc 5 dni temu. Nic nie odpisuje. Pewnie nie jest zainteresowana a powinna mnie skojarzyć mimo ze nie mam tam zadnych zdjęc bo mam wpisany kierunek studiów,miejscowosc a wtedy jak im otworzyłem drzwi to na jej widok tak jakbym uciekł bo
  • Odpowiedz