Aktywne Wpisy

wfyokyga +115
źródło: temp_file6263327693831224378
Pobierz
FS670ES 0
Czy w 2024/2025 opłaca się wchodzić w naukę Java mając 40 lat na karku ? Późnymi wieczorami jestem w stanie znaleźć 3-4h dziennie na naukę.
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się

Projekt w trakcie.
#tworczoscwlasna #programowanie
źródło: comment_s03X7RNaucH2lrd3yqIRhe0E5PGKqeZy.jpg
PobierzTak, oczywiście. Póki co jednak musiałem podefiniować wszystkie niezbędne komponenty, żeby cokolwiek się wyświetlało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatecznie ma to być bidirectional path tracer. Póki co jest to jednak zwykły path tracer z próbkowaniem źródeł światła w ostatnim kroku.
Ogólnie to punktem wyjścia jest dla mnie próba odtworzenia mojego starszego projektu (pic rel), który był napisany czysto softwarowo, bez wsparcia sprzętowego. Wygenerowanie tam sceny
źródło: comment_zo6mvi2f3qoN04GX7sHZQenw0TGEgTnb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Następnym krokiem będzie może dynamiczne manipulowanie sceną.
Póki co udało mi się jednak wyeliminować aż tak duże zaszumienie.
źródło: comment_dfj9UaWkpr5F8v6RsOcX2cX8anYOdnjS.jpg
Pobierz