Wpis z mikrobloga

@sebeqq: grałem nimi na serwerach testowych i większość to niegrywalne kolubryny, jedyny + to chyba dobra alfa od VII tieru w górę
o wiele lepsze z tych nowszych drzewek jest włoskie
  • Odpowiedz
@TakiKoles: czyli tonący się brzytwy chwyta wprowadzając shit. Wg myśli że dzięki temu dojne polskie krowy beda słać złotówki na premki( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
dojne polskie krowy beda słać złotówki na premki

@sebeqq: A myślisz, że nie? Zniszczę twój światopogląd, ale cały tabun ludzi niezwiązanych z jakimikolwiek portalami (wypok, reddit, różne fora tematyczne z jakimiś hydeparkami, a nawet forum WoT) ma w dupie czyjąś opinię i po prostu kupi konto premium, kupi konwersję XP, albo kupi czołg premium, bo po prostu ma taką ochotę.

Mnie to trochę bawi, bo widziałem właśnie WZ-111 z tygrysią skórką
  • Odpowiedz
@teh_m: Mireczku, ja nigdzie nie napisałem, że zakup konta premium to coś złego, odniosłem się jedynie do faktu, że z racji wprowadzenia polskiego drzewka w WOT, polscy gracze będą wydawać więcej hajsów na usługę premium. Sam fakt zakupu takiej usługi nie uważam za nic szczególnego/negatywnego, każdy robi z hajsem to co mu się podoba i nikt nie ma tego prawa komentować bo zwyczajnie w świecie beniz mu do tego ( ͡
  • Odpowiedz
czyli tonący się brzytwy chwyta wprowadzając shit

@sebeqq: 100k graczy aktualnie na EU, faktycznie tonie ( ͡° ͜ʖ ͡°). A poza tym nie rozumiem ludzi, którzy narzekają, że gra cały czas się zmienia i coś jest dodawane. Wg Ciebie mają nie dodawać nowych czołgów, nacji, misji, itd? Niech gra się nie rozwija i zostanie tym, czym była np. 3 lata temu? Wtedy to faktycznie byłby to tonący
  • Odpowiedz
@wuju84: Ale ja nie chcę. Mam wersję non-clown i to mi w zupełności wystarczy. Jak będę chciał wersję clown, to wolę wrzucić w res/mods.
  • Odpowiedz