Wpis z mikrobloga

Na rynku jest obecnie 2260 #kryptowaluty i tokeny z czego około 230 już teraz zeszło do zera a reszta jest w drodze. 1300 straciło 90% wartości. Chcieliśmy z @cyberpunkbtc Was ostrzec dużo wcześniej zanim to się stało abyście nie popełniali naszych błędów ale dostawaliśmy tylko hejt i wszelkiego rodzaju ataki głównie personalne tak my jak i #bitcoin #btc Kto nie posłuchał zasłużył na utratę kapitału.
p.....4 - Na rynku jest obecnie 2260 #kryptowaluty i tokeny z czego około 230 już ter...

źródło: comment_o1aFeazjS5SOyf7gPXpzIn9zFqz7rCUB.jpg

Pobierz
  • 28
@pawlo74: Oczywiście, że rozumiem i wiem, że Bitcoin funkcji pieniadza nie spełnia z prostych powodów. Wachania ceny, zapchany mempool ponad pół roku temu no i najważniejsze: LUDZIE NIE CHCA NIM PŁACIĆ! Już były na ten temat ankiety robione i nie tylko każdy wie, że Bitcoin to zwykła spekuła ewentualnie cyfrowe złoto, waluta internetu, store of value ale to za pare dobrych lat. Z tych 2260 jest z 10 projektów które zrewolucjonizują
Oczywiście, że rozumiem i wiem, że Bitcoin funkcji pieniadza nie spełnia z prostych powodów. Wachania ceny, zapchany mempool ponad pół roku temu no i najważniejsze: LUDZIE NIE CHCA NIM PŁACIĆ! Już były na ten temat ankiety robione i nie tylko każdy wie, że Bitcoin to zwykła spekuła ewentualnie cyfrowe złoto, waluta internetu, store of value ale to za pare dobrych lat. Z tych 2260 jest z 10 projektów które zrewolucjonizują cały rynek
p.....4 - > Oczywiście, że rozumiem i wiem, że Bitcoin funkcji pieniadza nie spełnia ...

źródło: comment_skJMPSfdm1MoyyD017yktYWBy8Oh2p09.jpg

Pobierz