Wpis z mikrobloga

Adrian 29 Warszawa

Zgłoszenie nr 312 z dnia 2018-08-23 10:51:09

Imię: Adrian
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Pracuję w branży edukacyjno-artystycznej związanej ze sztukami niewidzialnymi ;)
Jestem spokojnym, kulturalnym śmieszkiem, ale poważnie porozmawiać też umiem.
Jestem raczej typem obserwatora w internecie. Rzadko coś komentuję czy dyskutuję.
Nie lubię tłumów i hałasu, ale nie znaczy to, że za wszelką cenę tego unikam.
Cenię sobie zdrowie i przynajmniej minimalne dbanie o siebie.
W moim życiu jest siłownia, rower, deskorolka, boulder i niedługo boks. Ale wszystko bez przegięcia.

Wygląd
Łysy z brodą :D Ale uroda ani sebixowa, ani ciapata, ani kucowa. Tatuaży i kolczyków brak.
Otyłość mi nie grozi, ale masę ciągle robię.
176 cm wzrostu, ~73 kg wagi.
Mam te oczy, te oczy zielone. Korygowane laserem, także okularów brak.
Mam ciotkę, która widzi we mnie Pawła Małaszyńskiego albo Kukiza, ale nie wierzcie jej :P
Nos prosty, uszy w normie.
Styl zwykły, żadnych dziurawych spodni czy za duzych ubrań z krzykliwymi wzorami.

Zainteresowania
Muzyka - słuchanie, wykonywanie, komponowanie.
Filmy, seriale - ale nie samo oglądanie, ale poznawanie smaczków technicznych, drugiego dna, rozważanie problematyki, behind the scenes itp. Książki czytam okresowo, bo mam problem z wyborem.
Podróże - przynajmniej raz w roku muszę gdzieś pojechać. Przeważnie sam, bo lubię krótkie, ale intensywne podróże na własną rękę.
Gotowanie - czasem coś tam sobie poeksperymentuję ;)
No i wiadomo, sport.

Kompletnie nie obchodzi mnie piłka nożna od strony fanowskiej. Motoryzacja też mnie nie rusza, ale spokojnie, prawo jazdy mam ;)

Czego oczekuję?
Oczekuję, że będziesz jakoś wyglądać, czyli dbać o siebie. Oczywiście bez przegięcia, ale jeśli widać, że nie ma aktywności fizycznej w Twoim życiu albo włosy żyją własnym życiem, to nie dla mnie.
Jeśli żyjesz czekając na sobotę, to też nie dla mnie.
Cenię umiejętność rozmowy.
Nie bądź fleją.
Ideału też nie szukam. Nauczyłem się, że trzeba akceptować niedoskonałości i kompromisy.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wspólne gotowanie/wyprawa na lódkę/rower/spacer
Film/serial
Planszówka

W sumie nie wiem. Ważne, żeby robić coś z prawdziwą drugą połówką i próbować nowych rzeczy.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub - Tak, nie jestem wierzący, ale nic mi się nie stanie jak wezmę kościelny na życzenie partnerki.
Wesele - na pewno nie w stylu Janusza i Grażyny. Nie lubię wesel na milion osób i byle tylko usiedzieć do rana przy zagłośnym disco polo, bo co sobie pomyśli ciocia Basia.
Dzieci - dziękuję, nie chcę przyjmować daru, w postaci Twojego dziecka. Wolę zrobić własne :)
U----i - sam nie chleję na umór i nie szukam takiej osoby. Perełka czy Tyskie też nie dla mnie. Piję tylko do towarzystwa i to w ilościach degustacyjnych, bo mam słabą głowę i strach przed kacem :D Lubię eksplorować nowe smaki. Jest tyle tego, że picie w kółko tego samego jest bez sensu. Jeśli umiesz rozmawiać tylko o tym ile wypiłaś i ile możesz wypić, to też nie dla mnie.
W żadnym wypadku nie toleruję palenia papierosów i vapowania.
Zioło - sam nie palę, ale nie przeszkadza mi w ilościach degustacyjnych i raz na jakiś czas.
Hera, koka, hasz - nie, dziękuję.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonywarszawa < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - Adrian 29 Warszawa

Zgłoszenie nr 312 z dnia 2018-08-23 10:51:09

Im...

źródło: comment_jBDVVxrXEIXxLprQl90Nhk9q0Wp4FThR.jpg