Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +11
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
MetalowyBieg +4
Jakie hobby dla huopa? Huop myslal o modelarstwie ale nie ma ręki do plastikowych elementów a to trzeba malowac, kleic ehh #przegryw
#seks Różowa lvl 25
Jak się mogę pozbyć wyrzutów sumienia związane z seksem? Mam 25 lat i nigdy nie uprawiałam seksu „bez zobowiązań”. Nie jestem w związku i raczej się na to nie szykuje. Chciałabym spróbować takiego „hookup” ale czuje z tym wyrzuty sumienia; ze będę wtedy „brudna”, puszczalska itp. Chciałam założyć Tindera ale takie myślenie mnie powstrzymuje :/ Szczerze to działa to na mnie trochę destrukcyjnie i mam przez to dola. W ogóle ostatnio często mam takie myśli ze jestem gorsza bo nie trzymam dziewictwa dla „tego jedynego”. Boje sie ze przez to nigdy nie będę mieć już chłopaka bo już jestem „zużyta” - jedynym pocieszeniem moze być fakt ze uprawiałam seks tylko w prezerwatywie (nigdy bez.. wiec zawsze była ta ‚bariera’ .. wiem ze to strasznie skopane myślenie :/)Nie mam z kim o tym porozmawiać. Może warto dodać ze tez wychowałam się w domu gdzie temat seksu był tematem taboo. Wiem ze wielu zaleciło by terapie czy coś ale wolałabym jednak tego uniknąć. Jak mogę się pozbyć tej presji? Jest mi z tym ciężko :(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: Czemu wolałabyś tego uniknąć? Piszesz, że chciałabyś o tym porozmawiać, terapeutka jest raczej najodpowiedniejszą osobą a nie mirko xD
Poza tym bardzo trudno czerpac przyjemnosc seksualna z jednonocnych przygod. Kazdy w lozku lubi
@AnonimoweMirkoWyznania: Niczego nie tracisz.
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, wspomniałaś, że na związek się nie zanosi ale jednak chyba byś wolała taką relację niż ons? (może się mylę)
Mam jedna radę - nie żyj pod dyktando innych. Nie ma nic złego w ons czy przyjacielskim seksie (jak to ktoś określił xD) Seks można uprawiać będąc singlem i nie czyni cie to wyuzdana czy brudna Seks to tylko seks - nie musi być poważny. Masz dopiero 25 lat wiec lepiej teraz się zabawić i
@uprzejmystefan: Ale przecież ona napisała że chce, tylko ma wyrzuty sumienia.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}