Aktywne Wpisy
janekch +62
Ej wykopki. Proponuję żeby #lidl zaczął udostępniać listę sklepów gdzie można zrobić zakupy jak człowiek i listę sklepów gdzie jak w lesie musisz sobie sam robić za kasjera.
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Kasy samoobsługowe to
- badziew, nigdy nie korzystam 7.2% (117)
- kocham, zawsze korzystam 48.2% (786)
- czasem korzystam 19.0% (309)
- wolę mieć wybór 25.6% (418)
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
W sobotę pierwszy raz od baaardzo dawno byłem na klubach w Krakowie na wieczorze kawalerskim. Stoję z przyszłym Panem Młodym przy barze z piwem w dłoni i rozmawiamy. Nagle z tłumu wychodzi jedna dziewczyna, idzie w moim kierunku, zabiera mi piwo z dłoni, daje znajomemu i bierze mnie na parkiet do tańca. Ja w lekkim szoku co się odjaniepawliło, ale tańczę z nią chwilkę. Królem parkietu nigdy nie byłem, ale uważam się za tancerza średniego.W pewnym momencie ona nachyla mi się do ucha i mówi lekko przepitym głosem:
- To takie pooolskieeee..
- Ale co jest takie polskie?
- No to jak tańczysz. Takie pooolskieeee.
Po czym puszcza mnie i odchodzi sobie xD Zostałem przez nią na kilka chwil mentalnie wykastrowany.
#taniec #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow i trochę #heheszki z samego siebie xD
Komentarz usunięty przez autora
@Valarin: Ja po chwili zanim ogarnąłem coś się odwaliło to lekko żenadłem.
@Shyvana: ¯\_(ツ)_/¯
@uprzejmystefan: Ta też królową parkietu nie była, ale umiała into zagraniczne tańce xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo juz mialem ocenic, ze zachowales sie jak stuleja, ze jej w ogole pozwoliles na taki numer, wydaje sie to bezczelne, ale w sumie przy glosnej muzyce moze nie miala jak zapytac.
@sidhellfire: nie takie typowe! Mam kilka swoich ruchów ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@dewanderer: a co miałem jej #!$%@?ć z dyńki?