Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
#bandarodzynkarzy #tagujenanocnej
tylko tak aby nie wiedział
@PiccoloColo: Ale wtedy umrze jako rodzynkofob. Nie chciałbym, żeby tak go postrzegało społeczeństwo.
@URANUSs: Całkiem dobra myśl. Ukroić taki kawałek, by nie było ich widać z zewnątrz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja rodzynki lubie, ale na sucho
W serniku są fujka
To że nie jem sernika z (fujka) rodzynkami nie oznacza, że mam rodzynkofobie
To ty jesteś zboczony |૦ઁ෴૦ઁ|
bo same rodzynki lubie
zacznijmy od tego:
pitca z ananasem czy bez