Wpis z mikrobloga

Mirki z #iphone #apple. Mój iPhone przy ostrym słońcu (świetle) mimo najjaśniejszego ustawienia ekranu (automatyczna) po chwili ściemnia ekran do prawie niewidocznego mino suwaka ciagle ustawionego na MAX. Po tym ściemnianiu ekranu przez telefon nie ma możliwości podjasnienia go bo suwak jest na maxa. Jakaś ukryta opcja by to wylaczyc i jak to zrobić? Screen w załączniku :(
lesny_ - Mirki z #iphone #apple. Mój iPhone przy ostrym słońcu (świetle) mimo najjaśn...

źródło: comment_YQneXR8KMKI31z8aF7co0vmvrYrqIRGp.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A orientujecie sie co moze powodować wyłączający sie dotyk w iPhone 6? Po zablokowaniu o odblokowaniu działa z powrotem
  • Odpowiedz
  • 0
@noitakto: mimo wyłączenia wszysktich ustawień ekranu i jasności automatycznej (plus dla pewności restart urządzenia) ekran po 30 sekundach znów sam się ściemnia (samoistnie, nie suwakami) :o
  • Odpowiedz
  • 0
@noitakto: czyli widzę ze nic z tym nie zrobimy, a kiedyś było wszystko okay. Telefon ani nie stary, jeszcze na gwarancji. W przypadku jazdy przy nawigacji w dzień na ekranie praktycznie nic nie widać, przy używaniu na zewnątrz to samo. No szkoda
  • Odpowiedz
@noitakto: Dziękuje k---a! Szukałem tego z 20 minut jakieś fora k---a support Apple a nagle patrzę wykop na google się pokazał i essa 30 sekund i zrobione. Dziękuje Mirku
  • Odpowiedz