Wpis z mikrobloga

mirki,dwa lata temu postanowiłem zakupić internet z netii,w praktyce miało to być max 20mbps bo tyle maksymalnie wyciąga linia,ok zgodziłem się tyle,że wziąłem internet do 50Mbps ze względu na wyższy upload.No i fajnie,przyjechał technik,podłączył wszystko,testujemy,bum 47Mbps,ja zadowolony,elegancko wszystko śmiga.Minęło te 2 lata,a ja chciałbym "więcej",oczywiście zadzwoniłem do netii ale "NIE MA TAKICH MOŻLIWOŚCI TECHNICZNYCH"(tak samo jak wtedy hehe),no i teraz przychodzę do was z zapytaniem czy rzeczywiście nic a nic nie da się wyciągnąć więcej,albo chociaż czy można podpisać umowę na 100Mbps ze względu na lepszy upload?Załączam statystyki z netiaspota,z góry dzięki za odp!
#netia
hiltug73 - mirki,dwa lata temu postanowiłem zakupić internet z netii,w praktyce miało...

źródło: comment_PNmZpKOAQNPaSd8VvZ4z6JYBy6yZm0yH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@hiltug73: i tak masz szczęście. Chciałem zrobić tak jak ty bo upload żałosny przy necie 20Mbps ale się nie zgodzili. Chciałem zmienić na światłowód to najpierw wszystko niby ok, wcisnęli jeszcze tv, a potem się okazało, że babka z Netii źle sprawdziła adres i światła nie ma i nie będzie u mnie.
  • Odpowiedz