Aktywne Wpisy
qwe_ +7
Dodałem znalezisko o GPT-4, poświęciłem czas na wyszukiwanie informacji, tłumaczenie, zamieszczenie w komentarzach kilku przykładów dla wykopowiczów. Co zrobiła moderacja? Oznaczyła moje znalezisko jako duplikat (mimo większej liczby wykopów) i uniemożliwiło dalsze wykopywanie.
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
Jak ktoś mnie obserwuje to wie, ze od dawna moje małżeństwo to ruina. Do tego żona poszła na terapie jakiś czas temu i jest moim zdaniem DUZO GORZEJ.
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
#bekazkatoli #czestochowa
Żaden dorosły myślący człowiek nie daje #!$%@? o to co w kto wierzy i z jakiego powodu, a już na pewno nie próbuje go nawracać na tę "jedyną słuszną drogę".
No tak lepiej ignorować wszystko nawet jeżeli jest bez sensu. Po co dyskutować o sprawach, które mają wpływ na tyle aspektów naszego życia? W końcu w krajach arabskich mają tak wspaniale - są pozbawieni wielu praw, a indoktrynacja i głupota przekracza dopuszczalne granice - wszystko w imię religii.
BTW: To jest wydarzenie odbywające się w waszym mieście.
@Krotylok:
No to wiem już którego warunku nie spełniasz.
Swoją drogą cała Twoja aktywność na wykopie to walka o jedyną słuszną drogę, każdy wpis, każde znalezisko każda działalność na głównej to właśnie #gimboateizm #bekazkatoli więc proszę Cię nie mów mi jaka zawartość powinna znajdować się w
Każdy myślący człowiek zastanawia się nad wiarą, religią i tym jaki ma ona wpływ - jest to wręcz jedna z podstawowych rozkmin ludzkości od dawna. Powstała na ten temat masa książek, publikacji i dyskusji publicznych. Jeżeli ktoś pisze że dorosły człowiek nie daje #!$%@? w co kto wierzy to już widać jaki jest poziom rozmówcy.
Czy Ty chociaż umiesz czytać, ze zrozumieniem? Moją wypowiedź:
kontrargumentujesz tym:
Tylko gdzie ja napisałem,
Po pierwsze, czemu nie odpowiadasz na wszystkie moje pytania, pomijasz te niewygodne. Poprosiłem Cię, abyś nie tagował takich wpisów na przyszłość tagiem miast. Ty jednak wiedziałeś lepiej co w takich tagach powinno się znaleźć.
Dlatego właśnie przeglądałem Twoją aktywność, bo ma ona związek z Twoim doświadczeniem obsługi tagów na tym portalu.
Ten argument z meczem mnie rozwalił. Totalnie nie potrafiłem sobie z tym poradzić, dlatego nie odpowiedziałem. Jakieś jeszcze trudne pytania mi zadałeś na które nie odpowiedziałem? Odpowiem teraz! Pielgrzymka do Częstochowy jest wydarzeniem, którym żyje całe
Już zaczęły się wulgaryzmy i wyzywania, no dyskutant na poziomie! No ale dobrze pominę to z szacunku do osób, które natkną się na tę rozmowę.
Opponent ma rację? Zacznij go sarkastycznie wyśmiewać, to zawsze działa.
No to jeżeli przyznajesz mi rację, to
Gdzie? Jedynie w twoich wypowiedziach widzę wulgaryzmy od samego początku dyskusji i próbę prowokacji w każdym wpisie.
Żadne kłamstwo. Każdy kto z iq wyższym od ameby wie, że to co ja napisałem z "pewnie" było przypuszczeniem, Odnosiłem się do tego
No jednak śmiem twierdzić po używanych przez Ciebie słowach, że naukę to dalej kontynuujesz, a nie jak napisałeś:
ale pominę to, bo wiek nie ma tu żadnego znaczenia jeśli czujesz się na tyle dojrzały by promować swoje wartości religijne lub ich brak.
Jednak naprawdę chętnie będę dyskutował z Tobą dalej i odniosę się do ostatniego akapitu z poprzedniej Twojej wypowiedzi
Nie będę pisał o swoich osiągnięciach i czym się zajmuje, bo już się w tej kwestii wypowiedziałem po pierwszych zarzutach. No faktycznie używanie słowa "zaoranie" musi być złe - zwłaszcza gdy używa się na go w stosunku do gościa, który używa wulgaryzmów w środku zdania. Dodam tylko, że chciałbym żebyś Ty jeszcze
Zacznę od źródła, za które ładnie dziękuję, w częstochowskich serwisach nic nie ma na ten temat. Z resztą nie mogę się zgodzić ponieważ.
1. Użyłem tych wulgaryzmów i jeżeli poczułeś się nimi dotknięty to przepraszam, jednak kolejną nieprawdą jest to co piszesz.
To jest ad personam i to bardzo.
2.