Aktywne Wpisy

cuks +66
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Goronco +13
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania

Świeżo ukończone - zebrałem Wasze i moje znaleziska z wczoraj i dzisiaj, i powiem, że te poddasze to człowiekowi łeb fiksuje
#kononowicz #suchodolski #ciekawostki
źródło: comment_p3y0r7xVfJrE0Up9nKlBzbOvSsLTgFux.jpg
Pobierzźródło: comment_PJNVLeNE4uvAxFH6RvRSB4myDFN8Gdpx.jpg
Pobierzźródło: comment_JbiQSHALI1J7eHr4pIozp5BVpuNn4ur6.jpg
Pobierzźródło: comment_AcgDLpmMnlhZ7ncbCCgEEwLwE4Y7WaZK.jpg
PobierzMa ktoś jakieś zdj z cmentarza.
Jesli na strych wchodzi sie po drabinie, to nawet gdyby chcial, pewnie by nie wszedl na tych swoich sztywnych szczudlach z niezginajacymi sie kolanami
źródło: comment_bWAx9X148ithl199XGZT59yoEzUrOVKO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wogole nie ma daty narodzin, śmierci i ile lat żyli, no masakra jakaś ......
Ludzie czesto stawiaja sobie nagrobki jeszcze za zycia i robia napisy. Rodzinie, po ich smierci, pozostaje tylko wykuc jej date i ile lat przezyl zmarly. Niestety litery/cyfry kosztuja chyba ok 20zl/szt. Konon pewnie policzyl ile za to kupilby mleczka Bożego, smalcu i cukru i dal sobie spokoj.
Swoja droga, Niemiecki to kamieniarz i na pewno zrobilby mu to taniej
A co do pomnika, to pierwszy raz takie coś widzę. Na moich terenach "na pewno czegoś takiego nie ma".