Aktywne Wpisy
rales +1835
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ynfluencer +221
Mam do was ważne i ciekawe pytanie Panowie. Jak się czujecie z tym, że jako faceci to macie tylko harować, nic nie mówić i zdechnąć, najlepiej przed emeryturą, żeby nie zdążyć jej pobrać?
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
planuje wziąć w leasing auto nowe lub roczne. I mam dwa pytania.
1. Leasing przez bank czy przez salon lepiej ?
2. Czy opłaca się wykupić auto czy jednak wybrać opcje bez wkładu własnego i nie wykupywać?
3. Jeśli biorę auto na działalność to leasing czy wynajem długoterminowy jest bardziej opłacalny?
#motoryzacja #leasing
1. Porównaj oferty i z banku i z salonu, salon zazwyczaj dolicza prowizję dlatego warto zapytać bezpośrednio w firmie leasingowej.
2. Zależy czego oczekujesz i jak będziesz użytkować samochód. Przy niskiej opłacie wstępnej i wysoki wykupie leasing będzie droższy.
3. J.W zależy od użytkowania leasing będzie tańszy jeżeli np dużo zapłacisz na początku zazwyczaj nie masz limitu km, przy najmie zawsze on jest, plusem jest serwis i ubezpieczenia, które masz w