Wpis z mikrobloga

Mireczki, jak to jest z dodatkami w wow? Zamierzam sobie pograć, bo cierpię na nadmiar wolnego czasu. Rozumiem, że na początek wystarczy kupić podstawkę (która zawiera jakieś stare dodatki) i to powinno wystarczyć mi na dłuższy czas. Potem Legion i ten dodatek, który właśnie wyszedł? Coś ominąłem?

#worldofwarcraft #wow
  • 14
@nairoht: Aż tak to nie. Obecnie jestem na zasiłku rehabilitacyjnym. Jak zdrowie dopisze to od lutego do pracy wracam. Zresztą nie chce, żeby było tak jak z GW2. Pograłem miesiąc, może trochę dłużej i stwierdziłem, że taki tryb gry mi nie odpowiada. Kiedyś próbowałem WoW i bardziej mi podpasował, ale czasu mniej było niż teraz.
@nairoht: A powiedz mi jeszcze jak to jest z wiekiem grających? Nie chce zadawać się z 15latkami, mam już swój wiek i wolałbym rozmowy i granie na jakimś tam poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@danielz_: w ta gre gra kilka milionow osob, znalezc osoby w swoim wieku to nie problem ja mam 26 i pelno ludzi w moim starszych w to gra, podejrzewam ze majac 60 znajdzie sie rowiesnikow
@nairoht: Aż taki stary nie jestem, 32 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dopiero mi się WoW pobiera, tam są jakieś serwery czy jeden wspólny? Jeśli są, to jakiś polecisz gdzie byłoby sporo rodaków?
@danielz_: polakow najwiecej jest na burning legion, wiec jezeli z polakami chcesz grac to tam chociaz na kazdym serwerze sa polacy taka prawda - wazne aby sobie wybrac serwer medium/full lepiej jak jest jakas ekonomia a nie 3 noobow na serwerze¯\_(ツ)_/¯