Aktywne Wpisy

teslamodels +211
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

alverini +168
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

#dziendobry #smiesznekotki #pokazkota #koteczkizprzypadku
@stulejka-z-przerzutami
U różowego w y510 prawy głośnik coś przerywa, oraz ramka klawiatury wstała i wywalona jest już całkiem. Temperatury w okolicach 75 stopni, do 82. Bateria jeszcze cała
@Lifetec
Jeszcze nie na tyle by wybuchł, mam go około 2 lat, bateria nie spuchla jeszcze, oprócz tego ze trzymam myszke z tej strony gdzie jest wiatrak (podgrzewana myszka( ͡º ͜ʖ͡º)) i cale te cieplo wali mi na rękę, jest ok nie zauwazylam spadku wydajności w porownaniu z początkiem uzywania itd
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.wykop.pl/wpis/34176431/ladna-mialem-baterie-w-laptopie-wyjmowalem-w-kuchn/
@Sensei_Aligator: Wygląda identycznie jak 50-70 lol Ponadczasowy dizajn xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Tajemna wiedza rozpoznawania modelu po grubości laptopa xd
Core temp pokazuje w spoczynku 45-48 stopni, podczas gry do max 60 dochodzi